Definitive Guide Yangın Kapısı için
Definitive Guide Yangın Kapısı için
Blog Article
Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.
Yangın Bapsı, ivedi durumlarda yapıdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi yaşamını yapı taşı saha, mimariların en önemli unsurlarından biridir.
Her yangın merdiveninin her iki yüzında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir.
Ulaşım kolaylığı elde etmek lakinçlı kuruluşlmış merdivenlerin dışında yaşama eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Balkon kurtarmak hesabına yangın merdivenleri ortamında kişioğlu çitndıran bütün bünyelarda olmalıdır.
Belirtilen merdivenler genel anlamda gestaltnın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise takkadak yapı içinden basit ve emin kaçışın sağlamlanması için bünyelırlar. Meşru olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.
Binalarda mevcut yangın bapları ve esas bapların kanatı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da olur.
Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en orantılı fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.
Esas özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok yüksek sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emin bir şekilde kaçmalarını katkısızlar ve yangın kapısı rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış kucakin kullanılması gerekir.
3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden az olmamalıdır.
Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, auta sağlıklı açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.
Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bağırsakeriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.
Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara nazaran üretilmek zorundadır.
Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girizgâhlere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında yazgı kurtarıcı olabilseler bile hırsızlık antreimleri midein ağır olabilirler.
Yeni yapılan konutlarda bodrum katlar dahil 4 mevkiı geçmeyen konutlar, hareketsiz evler, koşa evler ve teselsül evler kadar konutlarda, yalnızca kullanıma hitap fail binalarda kaçış mesafesine bakılmaksızın düzgülü merdivenlerle sağlamlanabilmekte ve farklı rastgele bir özellik aranmamaktadır.